‘Houd-Me-Vast’-trainingen

De ‘Houd-Me-Vast’-training is een intensieve cursus voor paren die hun relatie willen versterken. De HMV training is gebaseerd op ….


De HMV training is gebaseerd op de uitgangspunten van Emotionally Focused Therapy (EFT). EFT onderscheidt zich van andere therapievormen omdat EFT zich bezighoudt met de belangrijkste hechtings-emoties tussen partners.

Hechting gaat over veiligheid, over je prettig voelen bij je partner, over het uitspreken en empathisch luisteren naar elkaar. ‘Houd me vast’ is een lichte vorm van EFT. Het HMV programma staat bekend als een krachtige en succesvolle training en wordt wereldwijd ingezet om relaties te versterken. Op de site http://www.houdmevast.nl vindt u meer informatie over HMV.

‘Houd me vast’ weekend 28-30 Juni 2024

In juni is er weer een groepsprogramma gebaseerd op het boek Houd me Vast van Dr. Sue Johnson. Dit groepsweekend vindt plaats in Batenburg wordt begeleid door EFT Amsterdam therapeute Marleen Nissen en Lisetta Schenk.

Deelname kost 495,- euro pp.

Heb je belangstelling?
Lees er meer over en schrijf je in via deze link:
Houd me vast – inschrijven: Juni