Eva de Vries

Of we nu samen lachen, diep graven, of op zoek gaan naar verandering, mijn doel is altijd om mijn cliënten te ondersteunen in het vinden van geluk en vervulling in hun leven en relatie.

Naast mijn kennis van de meest voorkomende patronen in relaties, heb ik een speciale interesse in seksualiteit, intimiteit en niet-traditionele relatievormen. Ik geloof in het belang van het cultiveren van een liefdevolle en inclusieve ruimte waarin alle vormen van liefde en verbinding worden erkend en gevierd.

Ik ben opgeleid als psycholoog en EFT-relatietherapeut en naast mijn werk als therapeut werk ik ook als trainer en adviseur op het gebied van integriteit en sociale veiligheid in grote organisaties en bestuur ik een stichting voor seksuele vorming. 

totaalmens@gmail.com

06 4067 8288 

www.totaalmens.com